logo bon-cadeau.nl: geboorte cadeaus!

Geboorte cadeaus

Weinig is zo ingrijpend als de geboorte van een baby. Dit vereist een hoop van kersverse ouders. Voor de eerste dagen krijgen toekomstige ouders meestal genoeg spullen van vrienden, buren, opa en oma et- cetera. Toch blijven babycadeaus leuk om te geven. Van onderstaande cadeautips hebben ouders en de pasgeborene allebei plezier en geeft u misschien net even iets anders!

 

Geboorte cadeaus


Complete kraamfeestpakketten voor een kraamfeest zonder stress. De boxen zitten vol met versiersels, balonnen,slingers, wegwerpservies voor de beschuit met muisjes etcetera. En jij bepaalt wat er in zit.
Uiteraard in varianten voor jongetjes en voor meisjes... »-»-»
 

Onze Tip!:
Geef een heerlijke Hamamdoek cadeau om het kindje lekker warm in te wikkelen en af te drogen na een lekker badje. »-»-»  

Stuur je felicitaties gegrafeerd op een appel. Heel origineel... »-»-»

Een cadeaumand vol met cadeautjes voor een week. Voor elke dag een ander cadeautje en er wordt zelfs rekening gehouden met een eventueel broertje of zusje... »-»-»

Een compleet versierpakket met slingers, bordjes en servetten voor de beschuit met muisjes, ballonnen, knijpers voor de geboortekaarten. En natuurlijk in blauw of roze... »-»-»

Knuffels worden altijd veel gegeven, waarbij de teddybeer wel de meest geliefde is. Maar je kunt ook eens een echt originele knuffel geven... »-»-»

Nu de baby er is begint het pas echt. Een beetje hulp, verhalen en tips kunnen ze wel gebruiken. Geef ze daarom een leuk magazine cadeau, zodat ze ook nog wat vrije tijd aan zichzelf kunnen besteden... »-»-»

Geef een persoonlijk babyboek cadeau. Of een spannend jongens of meisjesboek met het kind zelf in de hoofdrol. Of een persoonlijk verjaardagslied of foto ballon... »-»-»

Kaartje sturen!
Laat weten dat je aan iemand hebt gedacht. Met een kleine moeite tover je een grote lach op het gezicht van de ontvanger. Maak nu zelf de leukste en persoonlijkste kaarten, om te feliciteren of ter uitnodiging en laat hem per post versturen, zonder naar de brievenbus te hoeven lopen... »-»-»

 

cadeau